LogoHorizontal
LogoSolo

Rólunk

Közel 20 éves tűzvédelmi tapasztalat

Ha tűzvédelemmel kapcsolatban problémája merül fel, akkor mi megoldást kínálunk cégének. Közel húsz éves munka és tűzvédelmi tapasztalatunkra támaszkodva hoztuk létre vállalkozásunkat 2019-ben, mely tűzvédelmi megoldások széles választékát kínálja jelenlegi és jövőbeli ügyfelei részére, legyen az magánszemély, kis – közép vagy nagyvállalkozás.

Felmérés, beüzemelés, karbantartás

Működő cég esetén vállaljuk a tűzvédelmi berendezések időszakos felülvizsgálatát, karbantartását és javítását.
Újonnan létesülő cég esetében felmérjük a szükséges tűzvédelmi dokumentációk és eszközök igényét, ajánlatot adunk rájuk, megrendelés esetén elkészítjük, telepítjük és beüzemeljük azokat.

Tovább a szolgáltatásokhoz

Több, mint 40 beszállító ajánlatai közül választhat

Tűzoltó készülékek, tűzivíz tározók, tűzcsapok, tömlők, tűzcsapszekrények, tűzvédelmi jelzőrendszerek, tűzgátló szigetelések, tűzgátló nyílászárók, füstelvezetők és még sok számtalan megoldás. Több, mint 40 beszállító ajánlatai közül választjuk ki a kívánt feladatnak leginkább megfelelőt. Vállalkozásunk számára legfontosabb az ügyfeleink tűzvédelmi biztonsága, ezért folyamatosan fejlesztjük vállalkozásunkat és követjük a technológiai újításokat, hogy adott problémákat a leghatékonyabban tudjunk megoldani.

Tovább a termékekhez